Elbuktuk a rangadót

A listavezető két ponttal távozott az egyetemi csarnokból
SZESE Röplabda hírek
SZESE Győr–TFSE 2:3 (-12, -20, 24, 24, -7)
Győr, egyetemi csarnok, NB II-es férfimérkőzés, 50 néző. V.: Veress M., Őri.

SZESE: Amdegha, Szántósi, Tigyi, Mészáros Á., Pap J., Szamosi. Csere: Kiss D., Bicskó (liberók), Csank, Szalay Zs., Kiss Á., Zavadil. Vezetőedző: Sólymos Péter.

Kiélezett mérkőzésen kaptunk ki a listavezető TFSE ellen hazai pályán. Az első szettben rengeteg ki nem kényszerített hibát vétettünk, amivel előnyhöz juttattuk a fővárosiakat. A második, harmadik és negyedik szettekben összeszedtük magunkat, így az eredmény is sokkal szorosabban alakult. Ekkor jobban összeállt a csapat és a négyesütőink is minőségibb támadásokat tudtak vezetni és azokból pontokat gyártani. Az ötödik felvonásban – hasonlóan az elsőhöz – újból rengeteg volt a pontatlanság, így végig futottunk az eredmény után, s csak egy pontot sikerült itthon tartanunk.

Sólymos Péter: – Sajnos kiélezett csatában vesztesen hagytuk el a pályát. A játékvezetés minősége csapnivaló volt, ettől függetlenül rengeteget kell dolgoznunk és fejlődnünk, hogy hatékonyabban, ponterősebben tudjunk támadni. Remélem, a hiányzó játékosokra mihamarabb újra számíthatok és minél fényesebb éremért küzdhetünk a bajnokságban.

Kövess minket!