Folytattuk a jó szériát

A címvédő otthonából is elhoztuk a három pontot
SZESE Röplabda hírek
Zalaegerszegi TE–SZESE Győr 0–3 (8, 16, 13)
Zalaegerszeg, ostoros Károly Sportcsarnok, NB II-es férfimérkőzés. V.: Farkas L., Barabás B.

SZESE: ZAVADIL, Gellén, LŐRINCZ, Mészáros Á., Kiss Á., Papp J. Csere: Kiss D. (liberó), Szalay Zs., Szalay B., Mihályi. Megbízott edző: Szamosi Balázs.

A címvédő, idén teljesen újjáépülő zalai csapat ellen viszonylag könnyebb győzelmet arattunk. Az első szettben Gellén és Lőrincz nyitásaink köszönhetően 19–5-re elhúztunkés stabil alapjátékot nyújtva, mindössze 8 pontot engedve az ellenfélnek zártuk a játszmát. A második játékrész elején a pontatlanabb játék miatt magunkra húztuk az ellenfelet. Két pontos előnynél (12–10) Kiss Ádám nyitási sorozatával vált egyértelművé a játszma kimenetele, amit végül szintén magabiztosan, kilenc ponttal húztunk be. A harmadik felvonásban a cserejátékosokkal kezdtünk, akik eredményesen szálltak be a mérkőzésbe. Lőrincz nyitásaira a zalaiak nem találtak ellenszert, így magabiztosan hoztuk a mérkőzést Zalaegerszegen.

Szamosi Balázs: – Néhány alapember hiányában fiatalabb kerettel vágtunk neki a meccsnek. A ZTE új csapatot épít, ezért látva a képviselt játékerőt lehetőségem nyílt, hogy a cseréknek nagyobb teret adjak. Sikerült az edzésen tanultakat pályára vinni, láthattunk potya labdából gyors center támadást, kő kemény nyitásokat és stabil védekezésre épülő kontratámadást. Igazi csapatként játszottunk, gratulálok a fiúknak!

Kövess minket!