Győzelem két felvonásban

Férfi és női csapatunk is nyerni tudott az egyetemi csarnokban rendezett páros mérkőzésen
SZESE Röplabda hírek
SZESE Győr–Zalaegerszegi TE 3:0 (10, 12, 15)
Győr, egyetemi csarnok, NB II-es női mérkőzés, 70 néző. V.: Halász, Veszely.

SZESE: Décsi, Gintli, Gergely, Szalai F., Pálmay, Édel. Csere: Porga (liberó), Butsy, Kokas, Hirni, Horváth L. Vezetőedző: Oroszi László

Oroszi László: – Ennek a mérkőzésnek a pozitív hozadéka, hogy Décsi Réka 15 évesen bemutatkozott a felnőtt csapatban és “minden játékosunk játszhatott.” A jelenlegi szabályok miatt az U17-es korosztályból, csak öt játékos játszhat a felnőtt csapatban, ezért két játékosunkat Kiss Virágot és Cornette Larát ki kellet hagynunk a keretből. Mondhatnám viccesen, hogy túl fiatalok vagyunk. Szakmai szempontból nincs mit mondanom.
Aki látta a mérkőzést tudja miről beszélek. Nyertünk, dolgozunk tovább.

SZESE Győr–SzoESE 3:1 (19, 19, -21, 17)
Győr, egyetemi csarnok, NB II-es férfimérkőzés, 70 néző. V.: dr. Árpás, Mezei.

SZESE: Amdegha, Szántósi, Tigyi, Máté T., Kiss Á., Szamosi. Csere: Kiss D., Bicskó (liberók), Csank, Gellén, Pap J., Lőrincz, Mihályi. Vezetőedző: Sólymos Péter.

Sólymos Péter: – Az első, második és negyedik szettben azt mondhatom, hogy stabil alapjátékkal könnyedén nyertünk, a harmadik szett elején azonban sokat hibáztunk és szinte végig futottunk az eredmény után. Mikor utolértük őket, újból elkövettünk néhány hibát, amivel ismét elléptek. Ami jó, hogy mindenki tudott játszani. Amiben fejlődnünk kell, hogy a cserék eredményesebben tudjanak beszállni a mérkőzésbe, ezen kell dolgoznunk a következő időszakban. A folytatásban meg kell még vernünk a TF-et, majd kétszer a Pécset és akkor tuti biztos a második helyünk.

Kövess minket!