Legyőztük a sereghajtót

Tartalékos felállásban hoztuk el a három pontot Zalaegerszegről
SZESE Röplabda hírek
Zalaegerszegi TE RK–SZESE Győr 1:3 (-23, 19, -16, -23)
Zalaegerszeg, Ostoros Károly Sportcsarnok, NB II-es férfimérkőzés, 50 néző. V.: Kiss Z., Hegedüs B.

SZESE: Amdegha, Csank, Máté T., Lőrincz, Gellén, Szamosi. Csere: Kiss D., Szalay B. (liberók), Szalay Zs., Sólymos. Kispad: Mihályi. Vezetőedző: Sólymos Péter.

Tartalékos felállásban utaztunk a sereghajtó ZTE otthonába, ahol a házigazda tulajdonképpen tét nélkül léphetett pályára. Az első szettben sok hibát követtünk el, így csak szoros küzdelemben tudtuk felülmúlni ellenfelüket, míg a másodikat simán elvesztettük a házigazdával szemben. A harmadik felvonásban viszonylag stabilizálódott a játékunk, így sikerült azt behúznunk, míg a negyedik játszmában 8–1-ről fordítva tudtuk lezárniuk a találkozót.

Sólymos Péter: – A negyedik szettben hozzáállásból jelesre vizsgáztunk, de még mindig sok ki nem kényszerített hibát követtünk el. A hazaiak mindent egy lapra tettek fel és ez bejött nekik, megzavartak bennünket. Nagyon értékes győzelmet arattunk, hiszen a folytatásban még négy kemény összecsapás vár ránk. Jó lenne minél több pontot szereznünk, hogy a lehető legfényesebb érmet szerezzük a bajnokságban.

Kövess minket!