Egy szettben voltunk méltó ellenfelek

Jobb első szettet követően teljesen szétestünk az Érd otthonában
SZESE Röplabda hírek
Delta RSE Érd–SZESE Győr 3–0 (20, 9, 17)
Martonvásár, Tóth Iván Sportcsarnok, NB II-es női mérkőzés, rájátszás, zárt kapuk mögött. V.: Mocsnik, Ladányi.

SZESE: Hirni, Léhner-Vargán, Orbán, Gintli, Szalai, Basa. Csere: Porga (liberó), Juhász V., Butsy, Nagyszokolyai, Sövegjártó. Vezetőedző: Oroszi László.

Kissé megilletődötten kezdtünk az Érd ellen, amelytől legutóbb szettet is raboltunk. Látszott, hogy jobban készültek ránk a Pest megyeiek, de sokáig fej fej mellett haladtunk a házigazdával. A végjátékban aztán nem tudtuk tovább tartani magunkat, pedig itt mutatkozott a legnagyobb esélyünk egy újabb szett szerzésére.

A folytatásban teljesen szétesett a játékunk, nagyon jól nyitottak a hazaiak, míg mi rengeteget hibáztunk és ajándék labdákat adtunk a hazaiaknak. Jóformán az érdiek hibáiból szereztünk csak pontokat ebben a játékrészben, ami az eredményen is meglátszott.

A kínkeserves második szettet követően a harmadikban ismét magunkra találtunk. Igaz, itt is sokat botlottunk és olyan hibákat követtünk el, amelyekre nem igazán lehet felkészülni, azért próbáltunk túllépni az árnyékunkon és helytállni. Sajnos ez ma csak ennyire volt elég.

Oroszi László: – Látszanak a játékunkban azok az elemek, amiket gyakorlunk, de sokat hibáztunk és nem tudtuk az ellenfelet küzdésre bírni. Ajándék pontokat adtunk az ellenfélnek és ez idővel felőrölt minket. Sokat kell még dolgoznunk, hogy egyfajta folytonosságot tudjunk hozni a játékunkban. Bár legutóbb simán kikaptunk Tatabányán, az ott mutatott játékunk jobban tetszett.

Kövess minket!