Először szenvedtünk vereséget

A záróetapra teljesen összeomlott a játékunk
SZESE Röplabda hírek
Dág KSE U21–SZESE Győr 3–0 (19, 20, 7)
Dág, Oszuska Miklós Sportcsarnok, NB II-es férfimérkőzés, zárt kapuk mögött. V.: Szarka, Szabó P.

SZESE: Kiss D., Szántósi, Pap J., Gyuris, Mészáros Á., Németh Zs. Csere: Bicskó (liberó), Gellén, Csank. Vezetőedző: Németh Ödön.

Rossz előjelekkel futottunk neki a mérkőzésnek, ugyanis hiányos kerettel, ráadásul feladó nélkül utaztunk el Dágra, ami meg is látszott a pályán. Felforgatott felállásban az első két szettben még úgy ahogy sikerült tartanunk a lépést a házigazdával, azonban az utolsó játszmára teljesen összeestünk.

Hat-nullás sorozat után hagytuk, hogy egyenlítsen a Dág, rengeteg hibát követtünk el mind védekezésben, mind támadásban. A játékrész közepéig tudtuk tartani magunkat, azonban a rossz nyitásfogadások, a nyitáshibák és a jó feladások híján nehézkesen vezetett támadások megpecsételték a sorsunkat.

Hasonlóképp alakult a folytatás is: a második szettben 20–18-ig voltunk “lőtávon belül” a Komárom-Esztergom megyei csapat mögött, azonban innen már nem tudtunk megújulni.

A záró felvonásban hiába próbálkoztunk szerkezetváltással, már ez sem vezetett eredményre. Semmi nem jött össze és a kaotikus helyzet teljes összeomláshoz vezetett, így abszolút nem tudtunk veszélyesek lenni a házigazdára.

Németh Ödön: – Sajnáltam a fiúkat, hogy végig kellett játszaniuk ezt a mérkőzést. Ilyet még nem éltem meg hosszú pályafutásom alatt. Pénteken derült ki, hogy a feladónk nem tudja vállalni a játékot, márpedig ez kulcspozíció, hiszen minden labdamenetben, minden támadásban labdába kell érnie ennek a játékosnak. Így nem igazán lehet értékelni ezt a meccset, hiszen nem volt röplabda. El kell gondolkodnunk a folytatáson.

Kövess minket!