Jól szerepeltünk a Rába-kupán

Három csapatunk bejutott, egy éppen csak lemaradt az elődöntőről
Hétvégén az 59. Rába-kupát rendeztük meg, amelynek az egyetemi sport- és edzőcsarnokok adtak helyt. A színvonalas, kiélezett csatákat hozó tornán idén rendkívül erős mezőny jött össze és a jó nevű magyar csapatok mellett tiszteletét tette a szlovák Extraliga bajnokcsapata, a Komárom is.

Csapataink jól teljesítettek: U19-ben mindkét nemben ezüstéremmel zártunk. A felnőtteknél a nők két győzelemmel jutottak tovább a csoportból, de az elődöntőben a későbbi győztes megállította a mieinket, akik végül negyedikek lettek. A férfiak nem sokkal maradtak le az elődöntőről, az ötödik hely sorsát pedig városi rangadón döntötték el: végül az alsó ház élén végeztünk, megelőzve a Győri RC-t.

VÉGEREDMÉNY

U19 férfi: 1. VK Spartak UJS Komárno, 2. SZESE Győr, 3. TFSE 4. TFSE II.

U19 női: 1. Haladás VSE, 2. SZESE Győr, 3. VK Spartak UJS Komárno, 4. Veszprémi ESC.

Felnőtt férfi: 1. VK Spartak UJS Komárno, 2. TFSE, 3. DSE Röplabda Akadémia, 4. Szombathelyi ESE, 5. SZESE Győr, 6. Győri RC, 7. TFSE junior, 8. Szombathelyi ESE junior.

Felnőtt női: 1. Haladás VSE, 2. VK Spartak UJS Komárno, 3. Tatabányai RSE, 4. SZESE Győr, 5. Röpisuli SE Ajka, 6. Veszprémi ESC, 7. Győri RC, 8. Szombathelyi RSE.

Különdíjasaink, U19: Tomasovszky Máté és Szalai Fanni.
Felnőtt: Zavadil Bence és Vargán Mercédesz.

Kövess minket!