Kiélezett csatákat várnak

SZESE Röplabda hírek
Hétvégén mindkét NB II-es felnőtt együttesünk idegenben lép pályára a bajnoki rájátszásban. A lányok szombaton 16.30-tól Pécsen játszanak ki-ki mérkőzést a listavezető PEAC otthonában.

“A jó erőkből álló Szombathelyt legutóbb legyőzte a pécsi együttes, de ez semmit nem jelent, mert a SzoESE mindössze hat játékossal, cserék nélkül állt ki. Ősszel már sikerült legyőznünk a baranyai együttest, s azzal készülünk, amivel akkor megvertük őket. Veszélyes csapat az ellenfél és nem vehetjük őket félvállról, s továbbra is minden pontért keményen meg kell küzdenünk. Egyenlő erők kiélezett csatáját várom a mérkőzésen, de a saját játékunkat játszva szeretnénk megszorongatni az ellenfelet” – mondta Szamosi Balázs vezetőedző.

A férfiak is rangadót játszanak, ők vasárnap 17 órától a TFSE otthonában vendégeskednek a fővárosban. A közvetlen rivális budapestiek elleni mérkőzés vízválasztónak ígérkezhet.

“A Testnevelési Egyetem komoly játékerőt képvisel és rutinos, volt NB I-es játékosai is vannak. Mögöttünk állnak a tabellán, de a hazai pálya mindig nagy előny egy csapatnak. Szoros mérkőzésre, nagy csatára számítok, s ez a mérkőzés fontos állomás, a legrövidebb út lehet az éremhez vezető úton” – fogalmazott Fehér Tibor vezetőedző.

Kövess minket!