Nem bírtuk a tempót

A MÁV Előre erős nyitásai eldöntötték a találkozót
SZESE Röplabda hírek
MÁV Előre Röplabda Akadémia–SZESE Győr 3:0 (12, 16, 21)
Székesfehérvár, NB II-es férfimérkőzés. V.: Mocsnik, Vigh A.

SZESE: Zavadil, Gellén, Lőrincz, Mészáros Á., Kiss Á., Szántósi. Csere: Kiss D., Szalay B. (liberók), Szalay Zs., Mihályi, Csank. Játékos-edző: Mészáros Ábrahám.

Több hiányzóval érkeztünk a mérkőzésre és sajnos Sólymos Péter vezetőedző sem tarthatott ezúttal a csapattal, így fiatal játékos-edzőnk, Mészáros Ábrahám irányította a csapatot. A korosztályos válogatott játékosokkal teletűzdelt MÁV Előre Akadémia bomba nyitásai ellen az első szettben nem találtuk az ellenszert, több állásban is pontokra beragadtunk, így rohantunk az eredmény után. A második szett jobban indult, de itt is a nyitásfogadás döntött. A harmadik szettben felébredtünk, 10–10-ig mentünk az ellenféllel, majd egy újabb jó fehérvári nyitás sorozatot nem tudtunk befogadni, így rohantunk az eredmény után és végül csak huszonegy pontig jutottunk.

Mészáros Ábrahám: – Játékos-edzőként rám hárult a feladat, hogy menedzseljem a csapatot. A jó erőkből álló Fehérvár olyan nyitásokkal talált meg minket, amit az edzéseken nehezen tudunk imitálni, így kaptunk több ászt is. Ehhez jön még, hogy a gyors játék elleni védekezésünk sem stabil, mivel jóval lassabb tempóban játszunk. A következő fordulókon találkozunk még erős csapatokkal, jobban fel kell készülnünk ezekre a játékelemekre. Gratulálok a Fehérvárnak!

Kövess minket!