Pontszerzés nagy csatában

Két szettes előnyről kaptunk ki Szombathelyen
SZESE Röplabda hírek
Szombathelyi ESE–SZESE Győr 3–2 (-27, -13, 15, 24, 13)
Szombathely, NB II-es női mérkőzés, 40 néző. V.: Hegedüs B., Kiss Z.

SZESE: Szalai F., GINTLI, Kokas, Butsy, Orbán A., CORNETTE. Csere: PORGA (liberó), Basa, Hirni, Horváth L. Vezetőedző: Oroszi László.

Nagyon várták a mieink ezt a mérkőzést, hiszen a két csapat hasonló színvonalat képvisel, ami meg is látszott az egész mérkőzésen. Az első szettben, nagyon nagy csatában végül sikerült megtörnünk a hazai csapat ellenállását, így megszereztük a vezetést. A második szettben végig mi irányítottuk a játékot, ahol néhányan kiemelkedő teljesítménnyel rukkoltak elő. A harmadik felvonásban többeket is pihentetett vezetőedzőnk, hiszen több korosztályos játékosunk már kilenc szettet lejátszott szombaton. A cserék kicsit összezavarták a csapatot és így elveszítettük a harmadik szettet. A negyedik játszmát megújult lendülettel kezdtük, végig fej-fej mellett haladtunk a szombathelyiekkel, de a döntő pillanatokban nem tudtuk megismételni a második szettben mutatott teljesítményünket. Habár 23–22-nél két labdára voltunk a mérkőzés megnyerésétől, végül nem tudtuk behúzni azt. A mindent eldöntő játszmában végig az ellenfél vezetett két-három ponttal. Nyolc-öt után sikerült megállítani a vasiak lendületét és 12–13–as állásnál ismét két pontra voltunk a győzelemtől, az utolsó három pontot azonban, hatalmas küzdelemben elveszítettük

Oroszi László: – A mutatott játék képe alapján kijelenthetjük, hogy a fejlődésünk folyamatos. A játékosaink sokat változtak, kezdünk igazi csapatként működni. Bár a játékunk, még néha döcögős, nem mindig tudjuk a mérkőzésen megmutatni, mit is tudunk igazán, de ez ilyen hozzáállás mellett, csak idő kérdése. Bár a kétórás mérkőzésen a küzdelem sokszor felőrölte a szép játékot, elégedett vagyok és szeretnék gratulálni mindkét csapatnak.

Kövess minket!