Vereséggel kezdtük a rájátszást

Erősen hiányos kerettel nem sikerült megszorongatni a Közgázt
SZESE Röplabda hírek
Közgáz SC–SZESE Győr 3–0 (9, 10, 10)
Budapest, Corvinus Egyetem Kinizsi Kollégium, NB II-es női mérkőzés, rájátszás, 1. forduló, zárt kapuk mögött. V.: Mocsnik, Filibér.

SZESE: Nagyszokolyai, Hirni, Léhner-Vargán, Szalai F., Gintli, Orbán A. Csere: Butsy, Sövegjártó. Vezetőedző: Oroszi László.

Tartalékosan, felforgatott felállásban, nem túl pozitív előjelekkel utaztunk az alsóházi rájátszás első mérkőzésére a fővárosba, ahol nem sok örömben volt részünk a Közgáz SC ellen.

Négy játékosára sem számíthatott Oroszi László vezetőedző, a bemelegítésnél ráadásul megsérült csapatunk feladója, Léhner-Vargán Mercédesz, aki így kellett, hogy végigjátssza a találkozót. Ilyen felvezetést követően nagyon gyengén teljesítettek a lányok, rengeteg technikai hiba és nyitásrontás jellemezte a játékunkat, így nagy lett a különbség a két csapat között. Mikor elkaptuk a fonalat, néhány jó nyitással és labdamenettel a szettek elején még közelebb tudtunk zárkózni a budapestiekhez, de ezt követően megnyitottak bennünket és teljesen szétestünk.

Oroszi László: – Teljesen szétszedtem a csapatot, valami újat, mást kezdtünk el, emiatt van ez a szétesés. Próbálunk igazi röplabdát felépíteni, de jelenleg ebben a szakaszban vagyunk. Egyelőre nem jönnek az eredmények, ehhez idő kell. Nagyon nehéz lesz számunkra ez az idény, mert még nem álltak rá a lányok az új szisztémára és legalább fél év munkát kell beletenni, mire ennek látható eredménye lesz. Rengeteg volt a technikai hibánk, pedig ha úgy játszottunk volna, mint Szombathelyen, vagy Érden, simán nyerhető lett volna ez a mérkőzés, de legalábbis pariban lettünk volna. Folytatjuk tovább a munkát.

Kövess minket!